Nieuws

GBI Groep

GBI VARPO EVENT 17 OKTOBER 2014

GBI Varpo Event 17 oktober 2014. Bij deze nodigen wij u van harte uit! Speciaal voor u hebben wij vrijdag 17 oktober het een en ander in werking gezet. Deze dag zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn om u de producten te demonstreren welke wij vertegenwoordigen.

Uiteraard zal deze dag in het teken staan van mooie aanbiedingen en demonstraties. U bent van harte welkom van 10:00 uur tot 20:00 uur. Wij verzorgen een hapje en een drankje.

Mechatechniek uit Zevenhuizen gaat uw vragen beantwoorden op het gebied van compressoren en perslucht techniek en equipment. Uiteraard in combinatie met mooie aanbiedingen.
Het assortiment omvat veel meer.

DeWALT komt met een demonstrateur welke u alle vragen kunt stellen welke u wenst. Daarnaast hebben ze speciaal voor GBI Varpo akties in elkaar gestoken en kent deze dag het “Buy more Get more” principe.

Zarges klimmaterialen, deze Duitse gigant heeft werkelijk waar voor alles een oplossing wanneer het gaat over klimmaterialen. De grootste speler van Europa heeft, naast de standaard boktrappen en ladders, oplossingen voor de meest complexe problemen. Kwaliteit staat voorop en daarin is Zarges weltmeister !

Stanley Works handgereedschappen en opbergmaterialen. Hier kennen we een groot assortiment van. Wilt u een koffer zien uit het Stanley assortiment? Dat kan, wij hebben het complete koffer assortiment op voorraad! Het Stanley assortiment omvat nog veel meer. Laat u informeren door een van de oudste spelers ter wereld. Ook hier zal een specialist uw vragen kunnen beantwoorden.

Datum: 01 Oct 2014

GBI Groep, groothandel voor Bouw & Industrie